徐立新

1990年出生,硕士研究生。本科毕业于兰州大学数学与统计学院信息与计算科学专业,2013年开始就读于兰州大学信息与工程学院软件工程专业,攻读硕士学位。

目前主要从事情感计算,数学建模,机器学习等方面的研究。

Lixin Xu

was born in Suizhou City, China, in 1990. He received the B.S. degree in information and computing science from Lanzhou University, Lanzhou, China, in 2013. He is currently pursuing the M.S. degree in software engineering from Lanzhou University, China.

His research interest lies at the intersection between Computing Science and Brain Informatics, including Physiological Computing, Affective Learning, and machine learning.

xlx