南怀良

男,兰州大学信息科学与工程学院软件工程2014级硕士。导师胡斌教授,现在生物医学信息小组学习,目前的研究方向是PET医学影像分析处理,主要探究MCI、AD以及其他精神类疾病的大脑的结构和功能网络与健康人的差异,并通过构建网络和寻找特征对病人进行分类,对该方向进行更深入层面上的研究,以期望能够对疾病的发展和治疗有更好地帮助。

邮箱:nanhl14@lzu.edu.cn

Huailiang Nan

is pursuing his M.S. degree at School of  Information Science and Engineering, Lanzhou University. He is a member of Biomedical Informatics Group of UAIS Lab. He primarily research is about the neurological diseases, such as the Alzheimer’s Disease, Mild Cognition Impairment, in order to better under the nosogenesis and the features of these diseases through medical image analysis (e.g. MRI and PET) and machine learning.

E-mail: nanhl14@lzu.edu.cn

nhl