林文华

邮箱:linwh10@lzu.edu.cn

1、教育简历

2010—2014,兰州大学信息科学与工程学院通信工程专业

2014—至今,兰州大学信息科学与工程学院通信与信息系统专业

2、研究方向及职能

目前的研究方向是脑电信号非线性动力学特征的提取与分类,以及基于非线性动力学特征对成瘾者以及抑郁患者EEG信号的研究。在工作方面,参与过973项目普适化脑电数据采集,以及成瘾人群ERP数据采集与分析。

Wenhua Lin

Gender: Male

Native Place: Fuzhou city of Fujian province

Date of Birth: 1991.07

Email: linwh10@lzu.edu.cn

Education:

2010-2014, Communication Engineering. School of Information Science & Engineering. Undergraduate Lanzhou University bachelor degree.

2014-   , Communication and Information System. School of Information Science .& Engineering. Lanzhou University. For master degree.

Research:

My current researches are EEG signal feature extraction and classification based nonlinear dynamics, and nonlinear dynamic based study of depressd people and heroin abusers’ EEG.. In additional, I have involved in the EEG and ERP data collection.

lwh